Echipă de consultanți
cu skill-uri complementare

Despre noi

Motif înseamnă idee, cuvânt, imagine, sunet sau acțiune simbolică, prezentă și repetată pentru a oferi sens, esență și greutate. Transpus în mediul de afaceri, Motif-ul e acel ceva, motivul care a creat business-ul și care îl ghidează în întreg procesul de dezvoltare.

Descoperim Motif-ul fiecărui business care ne solicită ajutorul și dezvoltăm soluții în ritmul și felul în care acesta dictează. Astfel, contribuim la formarea și dezvoltarea unei generații de business-uri autentice, asumate, construite solid, care să-și atingă obiectivele și să aducă valoare în comunitate.

Expertiză

Creăm și implementăm soluții strategice integrate, adaptate, care produc rezultate rapide și aduc valoare directă atât startup-urilor, cât și companiilor mari, naționale sau internaționale.

Transformăm organizațiile prin proiectarea și implementarea soluțiilor de proces, strategie și tehnologie de vârf, urmărind o creștere economică durabilă.

Suntem deopotrivă oamenii din umbră și oamenii din relația cu clienții, pornim de la viziunea antreprenorului și ne implicăm direct în proces. Credem în angajamentul personal și ne aducem aportul prin pasiune, manifestate în domenii ca Energie și Utilități, Automotive, IT, Turism, Sănătate, ONG, Cultură, Evenimente, Educație.

Echipă

Motif Hub înseamnă o echipă de consultanți cu skill-uri complementare, specializați în Business Development, Branding, Marketing și IT.Împreună, am implementat proiecte de dezvoltare business, project management, branding, rebranding, comunicare și PR, content marketing, organizare de eveniment și reputație online, pe care le traducem azi în strategie, conexiune și flexibilitate. Suntem inspirați de oameni, valori și autentic. Credem în soluții integrate, obținute prin combinarea expertizei specializate și a muncii colaborative.